СПЕЦИАЛИЗИРОВАННЫЙ МАГАЗИН

МЕДИЦИНСКОГО КОМПРЕССИОННОГО ТРИКОТАЖА И ОРТОПЕДИИ

                        

 

РАБОТАЕМ БЕЗ ВЫХОДНЫХ

9.00 - 18.00  Основное рабочее время

18.00 - 21.00  Дежурный оператор

Для звонка нажмите на номер

0 800 33 25 18

Бесплатно с мобильных и стационарных телефонов в Украине

БЕСПЛАТНАЯ ДОСТАВКА УСЛОВИЯ

  ПЕРЕЙТИ В РАЗДЕЛ ДЛЯ ПОДБОРА ПО НАЗНАЧЕНИЮ (ПРИМЕНЕНИЮ) 
 
Контакты и реквизиты
 
Как определить размер
 

Гольфы    Чулки    Колготы

   При беременности    Для родов и операций

  Трикотаж для мужчин    Рукава    Носки при диабете (Израиль)

099 617 9735    068 725 9860    093 902 9307

Купити антиварикозні компресійні колготки від варикозу в Києві з доставкою по всій Україні

Купити антиварикозні компресійні колготки від варикозу в Києві з доставкою по всій Україні
12 сентября 2017

Антиварикозні компресійні колготки від варикозу купити в Києві з доставкою по всій Україні (Київ, Львів, Тернопіль, Хмельницький, Луцьк, Рівне Житомир, Ужгород, Івано-Франківськ та інші міста) 

 

Перейти в каталог товарів

Медичні антиварикозні компресійні колготки ARIES Avicenum 70 (Київ, Львів Донецьк, Харків) відносяться до профілактичних компресійних виробів (профілактика, рівень компресії 10-14 мм рт.ст.), здійснюють ефективну підтримку венозних клапанів та значно покращують циркуляцію і відтік крові від нижніх кінцівок.

Антиварикозні компресійні колготки від варикозу купити в Києві Систематичне використання наших лікувальних колготок від варикозу (Київ, Тернопіль, Одеса, Миколаїв) надає відчутний позитивний ефект і захищає від утворення варикозного розширення вен (варикозу) і целюліту.

Крім цього, використання компресійних колгот Avicenum 70 запобігає набрякам ніг при тривалому перебуванні в положенні стоячи або сидячи і знімає біль та втому в ногах.

Компресійні колготи Avicenum 70 містять унікальну антимікробну обробку Sanitized® Silver - швейцарське протимікробну срібло для захисту Ваших ніг від розмноження мікроорганізмів і виникнення неприємного запаху.

У нашому інтернет магазині Ви можете купити компресійні колготки від варикозу в Києві за вигідною ціною з доставкою по всій Україні (Київ, Рівне, Суми, Луганськ та інші міста).

Медичні антиварикозні компресійні колготки ARIES Avicenum 140 (Тернопіль, Хмельницький, Луцьк) першого класу компресії (8-21 мм рт. Ст.) при регулярному використанні в значній мірі покращують кровообіг і дозволяють усунути симптоми венозної недостатності.

Лікувальні колготки від варикозу Avicenum 140Лікувальні колготки від варикозу Avicenum 140 (Запоріжжя, Вінниця, Львів) допомагають зняти втому, набряки і напругу в ногах, що виникають при тривалому знаходженні в положенні сидячи або стоячи.

Антиварикозні колготки Avicenum 140 (Київ, Житомир, Івано-Франківськ) містять мікрокапсули Skintex ®, виготовлені з панцирів морських креветок, усередині яких знаходяться ефективні рослинні екстракти, що живлять, зволожують та освіжають шкіру: грейпфрут, лимон, м'ята, чебрець, кипарис і сечовина.

Довговічність продукту значно продовжує посилена п'ята.

Купити медичні антиварикозні компресійні колготки в Києві (купити колготки від варикозу для жінок і чоловіків) Ви можете в нашому інтернет-магазині. Ми здійснюємо доставку придбаних товарів у всі регіони України (Одеса, Миколаїв, Херсон і всі інші міста).
 
Медичні антиварикозні компресійні колготки другого класу компресії ARIES Avicenum 360 (23-32 мм рт. Ст.) з закритим миском (носком) ефективно підтримують правильне функціонування венозних клапанів, стабілізують кровообіг та є невід'ємною частиною компресійною терапії.

Антиварикозні компресійні колготки від варикозуКолготки від варикозу Avicenum 360 (Львів, Рівне, Луцьк) зроблені зі зручної мікрофібри, яка дуже приємна на дотик, краще поглинає вологу і має тривалий термін служби.

Лайкра з подвійною обмоткою спандекс запобігає прямому контакт з шкірою і підвищує комфорт при використанні компресійного виробу.

Протимікробні іони срібла Sanitized® Silver ефективні в боротьбі проти мікроорганізмів і перешкоджають утворенню неприємних запахів.

 

 

Перейти в каталог товарів

Купити компресійні колготки від варикозу ARIES Avicenum за вигідною ціною

Шановні Клієнти! Відмінна риса виробів Avicenum - це європейська якість та справедлива демократична ціна, про що свідчать результати сертифікації в німецькому інституті Хогенштейн.

Ви можете купити антиварикозні компресійні колготки ARIES Avicenum (Київ, Дніпропетровськ, Кіровоград, Херсон) в нашому інтернет магазині на максимально вигідних умовах.

Ми здійснюємо доставку товарів у всі регіони України. Чекаємо Ваших дзвінків!

Дивіться також компресійні гольфи та компресійні панчохи

Вернуться к новостям
Перейти на мобильную версию сайта
Да, перейти Остаться на основной версии