СПЕЦИАЛИЗИРОВАННЫЙ МАГАЗИН

МЕДИЦИНСКОГО КОМПРЕССИОННОГО ТРИКОТАЖА И ОРТОПЕДИИ

                        

 

РАБОТАЕМ БЕЗ ВЫХОДНЫХ

9.00 - 18.00  Основное рабочее время

18.00 - 21.00  Дежурный оператор

Для звонка нажмите на номер

0 800 33 25 18

Бесплатно с мобильных и стационарных телефонов в Украине

БЕСПЛАТНАЯ ДОСТАВКА УСЛОВИЯ

  ПЕРЕЙТИ В РАЗДЕЛ ДЛЯ ПОДБОРА ПО НАЗНАЧЕНИЮ (ПРИМЕНЕНИЮ) 
 
Контакты и реквизиты
 
Как определить размер
 

Гольфы    Чулки    Колготы

   При беременности    Для родов и операций

  Трикотаж для мужчин    Рукава    Носки при диабете (Израиль)

099 617 9735    068 725 9860    093 902 9307

Антиварикозні компресійні панчохи (чулки) від варикозу купити в Києві з доставкою по всій Україні

Антиварикозні компресійні панчохи (чулки) від варикозу купити в Києві з доставкою по всій Україні
15 октября 2014

Антиварикозні компресійні панчохи (чулки) від варикозу купити в Києві з доставкою по всій Україні (Київ, Львів, Тернопіль, Хмельницький, Луцьк, Рівне Житомир, Ужгород, Івано-Франківськ та інші міста)

 

Перейти в каталог товарів

Медичні антиварикозні компресійні панчохи ARIES Avicenum 70 (Київ, Донецьк, Харків) відносяться до виробів профілактичного класу компресії, забезпечують ефективну підтримку вен та покращують циркуляцію крові.

Компресійні профилактичні панчохи чулки

Лікувальні панчохи (чулки) надають позитивний ефект щодо виникнення варикозного розширення вен (варикозу) та целюліту, а також запобігають набряки ніг при тривалому положенні стоячи або сидячи.

Панчохи від варикозу Avicenum 70 (Київ, Одеса, Миколаїв) містять унікальну антимікробну обробку Sanitized® Silver - швейцарське протимікробну срібло для захисту Ваших ніг від розмноження мікроорганізмів і виникнення неприємного запаху.

Мереживо виробів містять поперечні пластинки, ефективно перешкоджають зісковзуванню панчіх.

Завдяки спеціальному розміщенню силікону компресійні чулки добре тримаються на нозі і не викликають надмірного випрівання шкіри.

В інтернет магазині Medist.com.ua Ви можете купити компресійні панчохи від варикозу в Києві за вигідною ціною з доставкою по всій Україні (Львів, Тернопіль, Рівне, Луцьк, Київ, Суми, Луганськ та інші міста)
 
Медичні антиварикозні компресійні панчохи ARIES Avicenum 140 (Тернопіль, Хмельницький, Луцьк) відносяться до виробів першого класу компресії і завдяки ефективній підтримці вен і покращенню кровообігу дозволяють усунути прояв венозної недостатності, що розвивається, а також запобігти набрякіу ніг, що може виниканути в наслідок тривалого перебування в положенні сидячи або стоячи.

Медичні антиварикозні компресійні панчохи чулки ARIES Avicenum 140Панчохи від варикозу Avicenum 140 проходять унікальну антимікробну обробку Sanitized® Silver, яка наноситься безпосередньо на поверхню текстильних волокон, тобто саме туди, де відбувається розмноження бактерій та грибків.

Обробка являться ефективним захистом Ваших ніг від розмноження мікроорганізмів і виникнення неприємного запаху.

Мікрокапсули Skintex® безперервно живлять шкіру збалансованим регенерируючим комплексом натуральних екстрактів з грейпфрута, лимона, м'яти і чебрецю, що є ефективною профілактикою так званого відчуття "важких" ніг.

Сумісність зі шкірою була підтверджена спеціальними дерматологічними тестами.

Довговічність продукту значно збільшує посилені п'ята і носок, що забезпечує надійну і тривалу службу компресійного виробу.

Мереживо панчіх містять поперечні пластинки, що ефективно перешкоджають зісковзуванню панчіх.

Завдяки спеціальному розміщенню силікону панчохи від варикозу добре тримаються на нозі і не викликають потіння шкіри.

Купити компресійні панчохи в Києві (чулки від варикозу для жінок і чоловіків) Ви можете в нашому інтернет-магазині. Ми здійснюємо доставку придбаних товарів у всі регіони (Київ, Житомир, Івано-Франківськ та всі інші міста України).
 
Лікувальні антиварикозні компресійні панчохи ARIES Avicenum 360 (Запоріжжя, Вінниця, Львів) з закритим або відкритим миском (носком) відносяться до компресійним виробам 2 класу компресії (23-32 мм рт.ст.), підтримують правильне функціонування венозних клапанів, стабілізують кровообіг і являються невід'ємною частиною компресійною терапії.

 Лікувальні антиварикозні компресійні панчохи Avicenum 360Компресійні панчохи від варикозу з 60% складу  бавовни особливо підходять для пацієнтів із чутливою шкірою.

Бавовна в поєднанні із зручною мікрофіброю, дуже приємною на дотик, добре поглинає вологу і продовжує термін використання компресійного виробу.

Лайкра з подвійною обмоткою запобігає прямий контакт з шкірою і підвищує комфортність використання.

Протимікробні іони срібла Sanitized ® Silver ефективно запобігають розмноженню мікроорганізмів та виникненню неприємних запахів.

Силіконова гумка є оптимальним вибором для пацієнтів з чутливою шкірою і надійно фіксує компресійні панчохи на нозі.

Мікрокапсули Skintex® проти "важких" ніг допомогають запобігти відчуттю важкості в ногах, живлять і зволожують шкіру та запобігають так званому відчуттю важкості в ногах.

Обробка DeoSoft допомагає прискорити відведення поту й вологи від тіла.

Антиварикозні панчохи з мереживом Avicenum 360 мають самий широкий обід серед виробів, представлених на ринку в цьому класі.

Перейти в каталог товарів

Купити медичні компресійні панчохи (чулки) від варикозу ARIES Avicenum за вигідною ціною

Шановні Клієнти! Відмітна риса виробів Avicenum - це європейська якість і справедлива демократична ціна, про що свідчать результати сертифікації в німецькому інституті Хогенштейн.

Купити антиварикозні компресійні чулки в Києві з доставкою у всі регіони (Київ, Дніпропетровськ, Кіровоград, Херсон) Ви можете в нашому інтернет магазині. Ми завжди готові запропонувати Вам максимально вигідні умови.

Ми здійснюємо доставку товарів у всі регіони України. Чекаємо Ваших дзвінків!

Дивіться також компресійні гольфи та компресійні колготки

Вернуться к новостям
Перейти на мобильную версию сайта
Да, перейти Остаться на основной версии