СПЕЦИАЛИЗИРОВАННЫЙ МАГАЗИН

МЕДИЦИНСКОГО КОМПРЕССИОННОГО ТРИКОТАЖА И ОРТОПЕДИИ

                        

 

РАБОТАЕМ БЕЗ ВЫХОДНЫХ

9.00 - 18.00  Основное рабочее время

18.00 - 21.00  Дежурный оператор

Для звонка нажмите на номер

0 800 33 25 18

Бесплатно с мобильных и стационарных телефонов в Украине

БЕСПЛАТНАЯ ДОСТАВКА УСЛОВИЯ

  ПЕРЕЙТИ В РАЗДЕЛ ДЛЯ ПОДБОРА ПО НАЗНАЧЕНИЮ (ПРИМЕНЕНИЮ) 
 
Контакты и реквизиты
 
Как определить размер
 

Гольфы    Чулки    Колготы

   При беременности    Для родов и операций

  Трикотаж для мужчин    Рукава    Носки при диабете (Израиль)

099 617 9735    068 725 9860    093 902 9307

Антиварикозні компресійні гольфи від варикозу купити в Києві

Антиварикозні компресійні гольфи від варикозу купити в Києві
15 октября 2014

Антиварикозні компресійні гольфи від варикозу купити у Києві з доставкою по всій Україні (Київ, Львів, Тернопіль, Хмельницький, Луцьк, Рівне Житомир, Ужгород, Івано-Франківськ та інші міста)

 

Перейти в каталог товарів

Компресійні гольфи ARIES Avicenum 70, 10-14 мм рт.ст. (доставка Київ, Львів, Одеса, Харків та інші міста) відносяться до профілактичного класу виробів і забезпечують підтримку Ваших вен, покращують циркуляцію крові а запобігають виникненню варикозного розширення вен та целюліту.

Антиварикозні гольфи

Антиварикозні гольфи Avicenum 70 (жіночі та чоловічі) при систематичному використанні запобігають набрякам ніг, що можуть виникати при тривалому положенні сидячи або стоячи, знімають біль і відчуття втоми в ногах.

Компресійний трикотаж ARIES Avicenum містить унікальну антимікробну обробку Sanitized® Silver з активними іонами срібла, що запобігає розмноженню мікроорганізмів і виникнення неприємного запаху ніг.

У нашому інтернет магазині Ви можете купити компресійні гольфи від варикозу в Києві за вигідною ціною з доставкою по всій Україні (Київ, Луцьк, Донецьк, Луганськ та інші міста).
 
Антиварикозні компресійні гольфи ARIES Avicenum 140, 18-21 мм рт. ст. (Київ, Дніпропетровськ, Запоріжжя) відносяться до компресійних виробів першого класу компресії і являються ефективним рішенням при лікуванні початкової венозної недостатності, а також знижують втому, набряки і напруга в ногах.

Компрессионные антиварикозные гольфы Avicenum 140

Компресійні гольфи від варикозу Avicenum 140 (Луцьк, Рівне, Житомир, Вінниця, Львів) містять мікрокапсули Skintex® для профілактики відчуття важких ніг, що виготовлені з панцирів морських креветок, всередині оболонки яких знаходяться ретельно підібрані ефективні рослинні екстракти, що живлять, зволожують та освіжають шкіру: грейпфрут, лимон, м'ята, чебрець, кипарис та сечовина.

Спеціальна антимікробна обробка Sanitized® Silver з іонами срібла, присутня в антиварикозних трикотажі ARIES Avicenum, запобігає розмноженню мікробів та виникненню неприємних запахів.

Посилена п'ятка значно збільшує довговічність виробу.

Компресійні вироби 1 класу компресії, а саме гольфи від варикозу, відмінно підходять для подорожей а також тривалого знаходження в положенні сидячи або стоячи.

Купити компресійні гольфи в Києві з доставкою по всій Україні (Миколаїв, Кіровоград, Херсон і остальніе міста) Ви можете в інтернет-магазині Medist.com.ua
 
Медичні компресійні гольфи ARIES Avicenum 360 (Київ, Івано-Франківськ, Хмельницький, Рівне) відносяться до компресійних виробів 2 класу компресії (23-32 мм рт.ст.), підтримують правильне функціонування венозних клапанів, стабілізують кровообіг та являються невід'ємною частиною компресійною терапії.

Антиварикозні компресійні гольфи Avicenum 360Антиварикозні компресійні гольфи Avicenum 360 (як чоловічі, так і жіночі) виготовлені зі зручної мікрофібри, яка дуже приємна на дотик, добре поглинає вологу і продовжує термін використання компресійних виробів.

Лайкра з подвійною обмоткою запобігає прямому контакту зі шкірою і підвищує комфортність використання виробу.

Гольфи від варикозу з 60% складом бавовни особливо добре підходять для пацієнтів із чутливою шкірою.

Бавовна в поєднанні із зручною мікрофіброю і дуже приємною на дотик, добре поглинає вологу і продовжує термін використання компресійного виробу.

Протимікробні іони срібла Sanitized ® Silver ефективно запобігають розмноженню мікроорганізмів та виникненню неприємних запахів.

Мікрокапсули Skintex® проти "важких" ніг, допомагають запобігти відчуттю тяжкості в ногах, живлять і зволожують шкіру та запобігають виникненню почуття важкості у ногах.

Обробка DeoSoft допомагає прискорити відведення поту та вологи від тіла.

Перейти в каталог товарів

Купити компресійні гольфи від варикозу ARIES Avicenum за вигідною ціною

Шановні Клієнти! Відмітна риса виробів Avicenum - це європейська якість і справедлива демократична ціна, про що свідчать результати сертифікації в німецькому інституті Хогенштейн.

Ви можете купити компресійні гольфи від варикозу у Києві в нашому інтернет магазині на максимально вигідних умовах. Ми здійснюємо доставку товарів у всі регіони України (Київ, Полтава, Тернопіль та інші).

Чекаємо Ваших дзвінків!

Дивіться також компресійні панчохи та компресійні колготки

Вернуться к новостям
Перейти на мобильную версию сайта
Да, перейти Остаться на основной версии